<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4614130&amp;fmt=gif">

Hulp bij werk zoeken

WSD helpt je verder

Hulp bij werk zoeken kan soms als een enorme uitdaging voelen. De arbeidsmarkt is dynamisch en vol mogelijkheden, maar het vinden van de perfecte match is niet altijd eenvoudig. Hiermee bedoelen we een baan waar ze rekening met je houden, waar ze kijken naar wat je kan, waar je gewaardeerd wordt en waar aandacht voor je is. Gelukkig biedt WSD uitkomst. Als je op zoek bent naar hulp bij het vinden van een baan, staat WSD voor je klaar.

Waarom kiezen voor WSD voor hulp bij werk zoeken?

WSD is het sociaal werkbedrijf voor negen gemeenten binnen de driehoek Den Bosch-Tilburg-Eindhoven. WSD heeft een uitgebreid netwerk en een breed scala aan vacatures in diverse sectoren. We begrijpen dat ieder individu uniek is en dat het belangrijk is om een baan te vinden die echt bij je past. Daarom hebben we “Kom Keeten” en “Goed Gesprek” in het leven geroepen. Tijdens deze evenementen kun je vrijblijvend binnenlopen. Hier staat ons team klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle hulp bij werk zoeken die je nodig hebt. Kom Keeten en Goed Gesprek vinden plaats op verschillende locaties in de stedendriehoek Tilburg-Eindhoven-Den Bosch. Onder het genot van een gezellig drankje beantwoorden we al je vragen en helpen we je aan een baan die helemaal bij jou past.

image001
WSD logo_RGB

Diverse sectoren, talloze mogelijkheden

Het maakt niet uit in welke sector je interesse hebt; WSD biedt vacatures in groen, facilitair, techniek, catering, schoonmaak, logistiek, productie, ICT, administratief en zorg. Dus als je hulp nodig hebt bij het zoeken naar werk in een van deze gebieden, ben je bij ons aan het juiste adres. Vind je het moeilijk om bij nieuwe, onbekende bedrijven te starten? Dan kun je binnen WSD starten met werken zodat je weer kunt wennen en vertrouwen kunt krijgen.

Werk is meer dan alleen een salaris. Het geeft je de kans om actief deel te nemen aan de maatschappij, je sociale netwerk uit te breiden en te genieten van het tevreden gevoel dat het oplevert. Daarom is het zo belangrijk om de juiste hulp bij werk zoeken te krijgen. Bij WSD begrijpen we dit volledig en ondersteunen we jou in elke stap van je zoektocht.

WSD-landingspagina_WSD-werkt-met-je-mee3

Solliciteren zonder diploma bij WSD

Denk je dat een diploma noodzakelijk is om een goede baan te vinden? Dat is niet altijd het geval! Iedereen heeft vaardigheden en ervaringen die net zo waardevol kunnen zijn (of soms zelfs waardevoller) als een diploma. Solliciteren zonder diploma kan een uitdaging zijn, maar bij WSD kijken we verder dan alleen papieren. We richten ons op jouw talenten, capaciteiten en de passie die je meebrengt. Bij WSD krijg je de kans om jezelf te bewijzen en te groeien in een baan die echt bij je past.

Voor wie is WSD?

Wij geven hulp bij werk zoeken als je bijvoorbeeld:

  • Beperkt kunt werken door mentale problemen of psychische problemen;
  • Lang niet gewerkt hebt;
  • Gestopt bent met school;
  • Niet goed Nederlands spreekt;
  • Een lichamelijke beperking hebt;
  • Een WIA-uitkering hebt en (een paar uur) wil werken;
  • Nog aan het herstellen bent van een ziekte die je leven veranderd heeft;
  • Vaak of snel ontslagen wordt.

Herken jij je in bovenstaande situaties? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je heel graag. Staat jouw situatie hier niet tussen maar denk je dat wij je kunnen helpen? Stuur ons dan ook een berichtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

WSD werkt met je mee

WSD is er om je te begeleiden, te adviseren en je voor te stellen bij mooie bedrijven in de regio. Kom naar onze Kom Keeten en/of Goed Gesprek evenementen en zet de eerste stap naar je nieuwe carrière.

Op dit moment zijn er geen Goed Gesprek data bekend. Indien deze bekend zijn, vind je deze terug op deze pagina. 

Op dit moment zijn er geen Kom Keeten data bekend. Indien deze bekend zijn, vind je deze terug op deze pagina. 

Wil je nu alvast je vragen stellen?

Wil je nu alvast je vragen stellen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst vanuit je eigen vertrouwde omgeving wat meer informatie ontvangen? Dan mag je altijd WhatsAppen met Monique op 06-38778184. Zij is meer dan bereid je vragen te beantwoorden. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

whatsapp
Stel je vraag via WhatsApp

De 3 voordelen van werken via WSD

No1

 

Een baan die bij je past.

No2

 

Betekenisvolle begeleiding.

No3

 

Een vangnet als het je zelf even niet lukt.

Een kijkje nemen bij WSD

Hoe kun je bij WSD aan de slag, een mooi voorbeeld en hoe kunnen wij je extra begeleiden op je werk.